Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

η ΚΡ_ίσις η Ισις και το Isis (τα ταρώ της κρίσης)

ταρώ 13ον ο θάνατος-το μοιραίο (Ο)
ταρώ 7ον το άρμα-ο αρματηλάτης (Μ)
ταρώ 20ον η κρίσις-η διάκρισις (Μ)

Η ΚΡΙΣΙΣ-η μοιραία συνέπεια της δισυνθετότητος του κόσμου και του ανθρώπου:
η κρίσις των ζώντων-της ανθρωπότητος (κόσμος-γη)
τέλος της 2ης εποχής-διαθήκης-μεγάκυκλου 
τέλος της ΚΑΠΠΑ εποχής-Μαύρης Περιόδου
η καταστροφή-αποκοπή σύριζα της παλαιάς γενεάς των ανθρώπων
Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ και Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ

Η ΙΣΙΣ-η θεά της αλήθειας:
η Μύ-ησις στην αλήθεια (μή-οίησις)
το πνεύμα της αληθείας
η θεού σοφία-πνευματική σωφία 
ΤΟ ΑΡΜΑ-η ΑΡΜΑτηλάτης Σοφία
Ο ΑΡΜΑτηλάτης Μεσσίας-Μεναχέμ
η Μαία-Ισις-Μύησις η  Μεγάλη Μυητής της ανθρωπότητος
Η ΕΙΡΗΝΗ

Ο ISIS-το λεγόμενο ισλαμικό κράτος ή χαλιφάτο:
η αναλήθεια-ανοησία-ασωτεία
τα επι της γης υλομορφοποιημένα πνεύματα του διαβόλου
οι άνθρωποι καταστάντες δαίμονες του κακού
οι Μακελλάρηδες δολοφόνοι
οι Μαινόμενοι μαχητές του σατανά
η πόρνη Ηρωδιάς-η άρνISIS της αλήθειας που είναι η ίσις
ο Αδης και ο Θάνατος
το κράτος του κακού-δαίμονα
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

η ΚΡ_ίσις αποσυμβολιζόμενη:
Κ=Κόσμος=Χώρος=Γη
Κ=Κρόνος=χρόνος
Ρ=Ρέα=Ροή του Κρόνου-Χρόνου
ΙΣΙΣ=η θεά Ισότης-αλήθεια (ισ-ισ)=το άυλο και άχρονο πνεύμα του θεού στην ύλη-κόσμο-χωροχρόνο .

συνεπώς η "κρίσις" συμπεριέχει τον σχετικό και πεπερασμένο χωρο-χρόνο και το απόλυτο αθάνατο θείο  πνεύμα, είναι η δυαδικότητα (που γεννά την δισυνθετότητα) φθορά- αφθαρσία, ύλη- πνεύμα, ζωή- θάνατος κλπ.

ο φθαρτός άνθρωπος μπορεί, υπο προϋποθέσεις να καταστεί άφθαρτος και απο θνητός να καταστεί αθάνατος και να μπορέσει να νικήσει και υπερβεί την φθορά και τον θάνατο ! τι να νικήσει ; μα τι άλλο απο τον εγωίκό εκ του κακού εαυτό του ! 

Η κρίσις ακριβώς αφορά την κρίση: ΔΙΑΚΡΙΣΗ-ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ του φθαρτού απο το άφθαρτο και της ζωής απο τον θάνατο, πάντα μετά θάνατο, αλλά αφού νικηθεί ο θάνατος πριν τον υλικό θάνατο ! ποιός είναι ο θάνατος ; μα ποιός άλλος απο το πνεύμα του κακού !

Ο ΚΡ-όνος και η Ρέα, ο ΧωΡοΧΡόνος, είναι οι βοηθοί σε αυτή την περίπτωση, είναι η περίοδος χάριτος, η ευκαιρία, η δυνατότητα για την μεγάλη απόφαση-πράξη της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ που είναι η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ απο τα έργα-πράξεις του κακού να ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ στα έργα-πράξεις του καλού και τιουτοτρόπως να ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ απο την φθορά στην αφθαρσία και απο τον πνευματικό δεύτερο θάνατο στην οριστική αιώνια ζωή, με τον θεό στον θεό.

Κ=10=1
Ρ=17=8
Ι=9
Σ=18=9
Ι=9
Σ=18=9
81=9Χ9 = Ο Μέγιστος-Μεγάκυκλος Μυήσεως στην αλήθεια του εννεαδικού πνεύματος της εννεαδικής μονάδος των αριθμών-αρετών.

ή

Κ=20=2
Ρ=100=1
Ι=10=1
Σ=200=2
Ι=10=1
Σ=200=2
540=60 Χ 9 και 45 Χ 12 (1-9=45 και 45=9)= κυριαρχούν οι αριθμοί 3 και 6 και 9 οι οποίοι αποσυμβολιζόμενοι αποδίδουν το πνευμα και την πνευματικότητα-3 την εκλεκτικότητα και τελειότητα-6 και την δημιουργικότητα και πνευματική ζωή-9. 

Συνεπώς η ΚΡΙΣΙΣ είναι η Διπλή ΚΡΙΣΙΣ στην ύλη και την ψυχή μετά θάνατον (διάκρισις φωτός-διαχωρισμός πυρός) όπου γίνεται με σκοπό την απόδοση του πνεύματος του ανθρώπου προς θέωση και αποκατάσταση. Το πνεύμα του κακού προς-παθεί αυτή την κατάσταση να την εμποδίσει- ματαιώσει ενόσω βρίσκεται στην ύλη ο άνθρωπος γιατί εδώ-στην ύλη-κόσμο είναι ο κόσμος του κακού- σκοτοφόρου-διαβόλου, στον αιθέρα ψυχή δεν έχει δικαιοδοσία- εξουσία, ειμη μόνον στους νεκρούς-ζώντες εως ότου καταστούν οριστικά νεκροί-νεκροί.

το έτος 2004 είχε συντελεσθεί η κρίσις των νεκρών-ζώντων στον κόσμο της ψυχής ως το πρώτο μέρος απο την συνολική οικουμενική κρίση και τώρα απομένει το δεύτερο μέρος της κρίσης των ζώντων (ζώντων υλικά- ζώντων πνευματικά και ζώντων υλικά- νεκρών πνευματικά). Η κρίσις αυτή είναι ante portas (Hannibal ante portas Roma ) και μάλιστα αποτελεί ένα είδος επιδιωκόμενης ΑΥΤΟκρίσης απο τον ίδιο τον άνθρωπο, τους έχοντας εξουσία επι τα έθνη-λαούς με πρωταγωνιστή την Αμερική και τις μεγάλες Ευρωπαϊκές και άλλες δυνάμεις (Ρωσία- Κίνα-Ιαπωνία-Αραβικά Εμιράτα κλπ). 

(αποκ.ΙΖ- 15 Καὶ λέγει μοι· τὰ ὕδατα ἃ εἶδες, οὗ ἡ πόρνη κάθηται, λαοὶ καὶ ὄχλοι εἰσὶ καὶ ἔθνη καὶ γλῶσσαι. 16 καὶ τὰ δέκα κέρατα ἃ εἶδες καὶ τὸ θηρίον, οὗτοι μισήσουσι τὴν πόρνην καὶ ἠρημωμένην ποιήσουσιν αὐτὴν καὶ γυμνήν, καὶ τὰς σάρκας αὐτῆς φάγονται, καὶ αὐτὴν κατακαύσουσιν ἐν πυρί. 17 ὁ γὰρ Θεὸς ἔδωκεν εἰς τὰς καρδίας αὐτῶν ποιῆσαι τὴν γνώμην αὐτοῦ, καὶ ποιῆσαι μίαν γνώμην καὶ δοῦναι τὴν βασιλείαν αὐτῶν τῷ θηρίῳ, ἄχρι τελεσθῶσιν οἱ λόγοι τοῦ Θεοῦ. 18 καὶ ἡ γυνὴ ἣν εἶδες ἔστιν ἡ πόλις ἡ μεγάλη ἡ ἔχουσα βασιλείαν ἐπὶ τῶν βασιλέων τῆς γῆς.)

ταρώ 7ον +
ταρώ 13ον
ταρώ 20ον

7=ο κύριος της ζωής
13=ο κύριος του θανάτου
20=η κρίσις της ανθρωπότητος

ο ιησούς-ισις= η ημέρα του θεού του παντοκράτορος
τ-ο Isis- ισλαμικό κρατος και όσοι το εξέθρεψαν (αμερικάνοι-ευρωπαίοι-σαουδάραβες-τούρκοι) =η ημέρα του σκοτοφόρου-σατανά
η κρίσις= η υλικη συνέπεια-αποτέλεσμα των Α-ΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ- ΑΝΟΗΤΩΝ-ΚΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ των ανθρώπων, της ανθρωπότητος, η οποία θα υποστεί την αντί-δραση του νόμου της ανταπόδοσης-του κακού που είναι η Μάχαιρα, η Φωτιά-αντιΠυρ, ο Πόλεμος και η καταστροφή και ο θάνατος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χαίρε ξένε, γίνε γνωστός !